Sunday, 22 April 2012

welcome selamat datang


Assalamualaikum,
wah seronoknya tengok wajah semua orang. semua macam happy je dapat baca blog ni.
saya pasti ramai di sana yang melonjak gembira bila tahu blog ni dah tak private dan di update. OH . terharu.

"oh, sebelum ni private ke? tak pernah tahu pun?"

emm. sorry. nampaknya saya syok sendiri. tutup muka malu. sejujurnya memang blog ni baru sahaja di tak privatekan. dan jika anda nak baca post post sebelum ni, baca dari post yang bertajuk 'tahun baru, post baru' tak perlu baca yang sebelum tu. takde faedah. ceh.

mungkin penulisan di blog ni tak osem seperti yang anda harap. tapi harap dapatlah sesuatu. sedikit pun memadai. ok? comment yang memberangsangkan amat digalakkan. dan itu sahaja.
moga bermanfaat, selamat membaca!
salam :)

0 comment: